Pentingna pikeun diuji

Kami di dieu pikeun ngadukung anjeun ngaliwatan panyawat COVID-19 anu ayeuna sareng ngabantosan anjeun sareng komunitas aman. Gejala tiis sareng flu ampir sami sareng gejala COVID-19. Gejala tiasa kalebet irung caina, batuk, muriang, atanapi kaleungitan rasa sareng bau. Hiji-hijina cara pikeun mastikeun yén anjeun aman sareng séhat nyaéta kéngingkeun COVID- gratis 19 tés dina tanda mimiti gejala naon waé, atanapi upami anjeun dipenta pikeun ngalakukeunana sabab anjeun parantos aya di situs paparan. COIDID-19 nyebar kalayan gampang di komunitas urang janten urang kedah tetep ngalakukeun anu leres pikeun ngeureunkeun panyebaran. sareng tetep aman. Tanggal sareng waktos situs uji ieu kabuka tiasa dipendakan di https://www.coronavirus.vic.gov.au/where-get-tests-covid-19Drive-through
– Shepparton Showgrounds

– Stadion Olahraga Shepparton

– Cadangan Rékréasi Mooroopna

Leumpang
– Kasihatan Lembah Goulburn (Kampus Shepparton) – 2 Graham St, Shepparton

– Klinik Pernapasan Shepparton – 172 Welsford St, Shepparton

– Kialla Paceway – 7580 Jalan Raya Goulburn Valley, Kialla

Pangujian asimtomatik (situs ieu sanés kanggo jalma anu nganjang kana situs paparan)
– Melbourne Patology Shepparton – 92-94 Maude St, Shepparton

Saatos tés anjeun, anjeun kedah langsung balik ka bumi sareng cicing di bumi dugi ka nampi hasil uji négatip. Ieu disebut ‘ngasingkeun diri’. Anjeun kedah ngalakukeun ieu kusabab aya résiko anjeun tiasa ngagaduhan COVID-19 sareng nginféksi jalma séjén. Entong angkat damel atanapi ka toko-toko. Aya dukungan anu sayogi pikeun anu ngasingkeun nalika ngantosan hasil uji COVID-19 anjeun. Anjeun tiasa nyauran Victorian Coronavirus Hotline dina 1800 675 398 pikeun pangrojong. Sareng upami anjeun peryogi juru, pencét 0 nalika anjeun nelepon.

Pentingna pikeun diuji

Translate »