Balik Ka Hal Anu Saé

Balik Ka Hal Anu Saé


Di vaksinasi pikeun COVID-19 bakal ngabantosan urang tetep aman. Tapi sakumaha pentingna, éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun balik kana hal-hal anu urang resep. Balik kana hal-hal anu saé.


Nyandak divaksinasi sanés ngan ukur ngeunaan ‘henteu néwak COVID’, sakumaha pentingna éta.

Éta ngeunaan ngarebut deui kahirupan urang baheula; hal anu urang pernah nganggap enteng.

Papanggih incu, nangkeup indung anjeun, néwak babaturan.

Éta ngeunaan festival musik, tanggal munggaran sareng perkenalan dancefloor.

Éta ngeunaan tungtung ka imah-sakola, sareng pencét jalan terbuka.

Éta ngeunaan balik deui kana hal-hal anu saé.

 


Goodbye Covid – Dinka (VTPHNA logo) from NWMPHN on Vimeo.

For more information and a script visit https://nwmphn.org.au/goodbyecovid

 


Source
Image Source

 

Translate »